HTML

Linkblog

Gulliver utazik

Öt kontinensen vezettem autót, buszt, nyergesvontatót, mozdonyt, villamost, hajót, repülőt és osztályt. Most blogot írok ezekről. És keresek egy dizájnert, aki készít ide egy szép felületet.

Gulliver a Facebookon

Partnerünk

Egy tisztességes BMW

2011.02.10. 08:00 Gulliver

A német luxusautó-gyártók folyamatosan azzal küzdenek, hogy autóikat tajparaszt bűnözők használják. A Mercedes a „tökéletességet” sulykolja, az Audi a kormányzati autóflottákban nyomul, a BMW pedig a sportossággal próbálja feledtetni a kétes imázst. Most végre a bajorok kitaláltak valamit, amit biztosan nem fognak külvárosi drogdílerek venni.

A BMW 7-es széria Composition kiadása végre az összes sutyerák számára egyértelművé teszi: a 7-es sorozat nem a nagymenő fiatalok autója, hanem bizony a nyugdíj előtt álló gyárigazgatók és a híres karmesterek gépkocsija. Ezt az autót ugyanis a világhírű Steinway zongoragyárral közösen fejlesztették, és a hamburgi hangszergyárban mutatták be nemrég.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az autót kizárólag kétféle változatban lehet rendelni: fekete karosszériával és hófehér bőrülésekkel, vagy fehér kasztni-fekete bőr változatban. A kézzel, rétegenként polírozott lakkozás a zongorakészítéshez hasonló módszerrel készül, ahogy kézzel varrják a belsőtér Steinway-logós üléseit is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezzel a régimódi, klasszikus zenére hangolt autóval azonban a hazai utakon valószínűleg nem találkozunk egyhamar. Gyanítom, hogy a hazai BMW-marketingeseknek továbbra is meg kell küzdeniük a tilosban parkoló, „lerobbant” BMW-k tulajdonosaival.

Szólj hozzá!

Címkék: bmw steinway

A bejegyzés trackback címe:

https://gulliverutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr982650419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása