HTML

Linkblog

Gulliver utazik

Öt kontinensen vezettem autót, buszt, nyergesvontatót, mozdonyt, villamost, hajót, repülőt és osztályt. Most blogot írok ezekről. És keresek egy dizájnert, aki készít ide egy szép felületet.

Gulliver a Facebookon

Partnerünk

Lufthansa ingyenjegyek Amerikába

2011.06.03. 09:39 Gulliver

A német légitársaság-csoport nyereményjátékot hirdetetett, amin a Gulliver Utazik olvasói amerikai repjegyeket nyerhetnek.
 
 
A Lufthansa-csoport honlapján egy nem túl bonyolult, de szórakoztató kvízjáték található, amivel június 30-ig lehet játszani és repjegyeket nyerni. Mivel a Lufthansa nem hirdette meg a médiában a játékot, ezért elég nagy esély van megszerezni valamelyik nyereményt. Nekem 45 másodperc a rekordom. :)
 

A chicagói repjegyet a csoporthoz tartozó Swiss légitársaság ajánlotta fel – róluk azt érdemes tudni, hogy legalább olyan jó az utaskabin, mint a Lufthansa gépein, én szeretek velük repülni. A New York-i jegyeket pedig az Austrian Airlines, akik nemrég bővítették az amerikai hálózatukat.

Ha tetszik a Gulliver Utazik Blog, ne felejts el egy like-ot nyomni a jobb oldalon!


5 komment

Címkék: lufthansa

A bejegyzés trackback címe:

https://gulliverutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr602953528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása