HTML

Linkblog

Gulliver utazik

Öt kontinensen vezettem autót, buszt, nyergesvontatót, mozdonyt, villamost, hajót, repülőt és osztályt. Most blogot írok ezekről. És keresek egy dizájnert, aki készít ide egy szép felületet.

Gulliver a Facebookon

Partnerünk

Meghívó Malvinkához

2011.05.18. 15:00 Gulliver

Pénteken ünnep lesz a Repülőgép-Emlékparkban, legalábbis az alábbi meghívó szerint:

(Malvinka, akihez minden repülésért rajongó hivatalos)

2011. május 20.-án pénteken 15 órakor motorindítást tervezünk végrehajtani a ferihegyi Repülőgép Emlékparkban álló, IL-14-es repülőgépen. Az esemény nyilvános főpróbának is tekinthető, ugyanis most derül ki, hogy az a sok munka, amit Árpi, Endre és Johnnyka az olajszivattyú cseréjébe, javításába és az olajhűtőrendszer átalakításába beleölt, meghozza-e a gyümölcsét. Erre minden esélyünk megvan, a gépet sok-sok munkával felkészítettük a motorindításra, reményeink szerint egy gyönyörű, füstös, hangos motorozással mutathatjuk be az összefogás és a támogatás eredményét.

A motorozás időpontjának megválasztása a csapattagok elfoglaltsága miatt került erre az időpontra, mint ahogyan a korábbi munkák során is csak így tudtunk dolgozni. Mivel mindannyian dolgozó, munkahellyel és családdal bíró emberek vagyunk és "csak" szabadidőnkben tudjuk ezt a munkát csinálni, így a motorozás időpontjának megválasztása is ehhez igazodik.

Mivel a gépre csak három embernek van tipusjogosítása és minimum kettőnek kell aktívan résztvennie az indításban, ezért behatároltak a lehetőségek.

Remélem, hogy ennek ellenére minél többen eljöttök erre a rendkívül kellemes programra. Mi mindent megtettünk a siker érdekében, gyertek, örömködjetek velünk. :-)

 

Vár benneteket a "keménymag" : Endre

                                             Árpi

                                             Johnny

                                     és (vi)Ricsi 

Malvinka első motorindításáról egy videó:

 

Malvinkát meg lehet találni a Facebookon is, és saját topicja van az Index Fórumon is. 

1 komment

Címkék: repülés malév il14 hamal

A bejegyzés trackback címe:

https://gulliverutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr672913938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gulliver 2011.05.20. 16:26:37

Megvolt a hajtóműindítás, nemsokára néhány fotóval emlékezünk meg a nagy eseményről és füstfelhőről.
süti beállítások módosítása