HTML

Linkblog

Gulliver utazik

Öt kontinensen vezettem autót, buszt, nyergesvontatót, mozdonyt, villamost, hajót, repülőt és osztályt. Most blogot írok ezekről. És keresek egy dizájnert, aki készít ide egy szép felületet.

Gulliver a Facebookon

Partnerünk

Fura stewardessek Thaiföldön

2011.02.16. 08:00 Gulliver

A thaiföldi PC Air 4 olyan utaskísérőt állított szolgálatba, akik köldökig nők, de ágyéktájukon határozottan férfias vonásaik vannak.

Míg Budapesten megtiltják a melegfelvonulást, addig Thaiföldön már a normális üzletmenet része a transzszexuálisok alkalmazása. Igaz, az ázsiai országban egészen megszokott látvány az angolul ladyboyoknak vagy shemaleknek nevezett emberek jelenléte a mindennapi életben.

Az áprilisban startoló PC Air a Reuters jelentése szerint elsősorban charterjáratokat indít, és eredetileg férfiakat és nőket akartak felvenni. Azonban több mint 100 jelentkezést kaptak ladyboyoktól is, ami némi fejtörést okozott a cégnek, hiszen a légiközlekedésben eddig nem dolgoztak transszexuálisok. A helyzet azért is furcsa volt, mert ők arcra nők, anyakönyvük szerint azonban férfiak. Végül a helyi légügyi hatóság nem emelt kifogást, hogy a férfinak született emberek nőként dolgozhassanak a cégnél.

Ehhez viszont bizonyítaniuk kellett, hogy valóban nőként tudnak beszélni és viselkedni. Az egész napos interjúkban a cég ügyvezetője is részt vett, mert mindenképpen el akarta kerülni, hogy a légiutasokat kellemetlen meglepetés érje a ladyboyok kapcsán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gulliverutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr922664150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása