HTML

Linkblog

Gulliver utazik

Öt kontinensen vezettem autót, buszt, nyergesvontatót, mozdonyt, villamost, hajót, repülőt és osztályt. Most blogot írok ezekről. És keresek egy dizájnert, aki készít ide egy szép felületet.

Gulliver a Facebookon

Partnerünk

Gyertek velem!

2011.07.21. 08:00 Gulliver

Az elmúlt egy hónapban nem frissült a Gulliver Utazik, de ennek jó oka van.

A blog igen hamar nagyon népszerű lett, rendszeresen szerepelt az Index címoldalán, és a napi látogatottság sokszor 10 000 körül volt. Többek között ennek a népszerűségnek köszönhető, hogy nemrég megkeresett T. Hámori Ferenc, az Indóház Közlekedési Kiadó vezetője. Ennek pedig az lett az eredménye, hogy júliustól egy közlekedési hírportálnál, az iho.hu-nál dolgozom. Az ottani cikkeket is szemlézte már az Index, a Népszabadság, és a TV2 is, ez kifejezetten jó érzés. Sőt, még az Index egyik főszerkesztő-helyettese, Tevan Imre is váltott, ő most az iho.hu felelős szerkesztője. :)

Ezért arra buzdítok mindenkit, hogy jöjjön velem az iho.hu-ra, mert ott még több és jobb írást talál a különféle közlekedési eszközökről. Azért is megéri váltani, mert ez a blog a közeljövőben - az összeférhetetlenség és az időhiány miatt - nem fog frissülni.

3 komment

Címkék: üzemszünet

A bejegyzés trackback címe:

https://gulliverutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr833084568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mclaurin 2011.07.25. 18:51:41

Az IHO lap szerkezete nekem nagyon nem jön be, és hozzá sem tudok szólni mivel nem adtam el a lelkem Zuckerbergéknek, nincs hotmailes és yahoos emailem az AOL-ről meg azt sem tudom micsoda. Ellenben egy illető meg ámokfut és az összes repülős cikk kommentjeiben kifejezi nemtetszését.
Szóval nekem itt jobb volt.

Gulliver 2011.07.25. 19:00:05

@Mclaurin: Mások is írták/mondták már, hogy tetszett nekik a Gulliver "csendes, barátságos" stílusa, úgyhogy most azon gondolkodom, hogy miket tudnék ide megírni, ami nem zavarja a főállásomat. Ettől még lesz Gulliver-buli, egy pohár bambi mellett megbeszélhetjük, hogy mi legyen tovább. :)

Gulliver 2012.07.23. 13:18:56

Mások is írták már, hogy tetszett nekik a Gulliver "csendes, barátságos" stílusa, úgyhogy most azon gondolkodom, hogy miket tudnék ide megírni, ami nem zavarja a főállásomat. Ettől még lesz Gulliver-buli, egy pohár bambi mellett megbeszélhetjük, hogy mi legyen tovább. :)
süti beállítások módosítása