HTML

Linkblog

Gulliver utazik

Öt kontinensen vezettem autót, buszt, nyergesvontatót, mozdonyt, villamost, hajót, repülőt és osztályt. Most blogot írok ezekről. És keresek egy dizájnert, aki készít ide egy szép felületet.

Gulliver a Facebookon

Partnerünk

Magyar fotós nyerte az Airliner World fődíját

2011.02.25. 18:46 Gulliver

Kovács Gábor fotója nyerte a rangos brit légiközlekedési magazin, az Airliner World fotópályázatát - adta hírül az Airportal.hu.

A Dödi becenevű fotós az izraeli El Al légitársaság Boeing 747-245F/SCD típusú áruszállítóját kapta lencsevégre 2010. november 16-án, a Ferihegyi repülőtér kerítésénél. Ahogy az Airportal.hu spotteroldalon egy hozzászólásában írta a fotós, a képet ködben, ellenfényben készítette. A kedvezőtlen körülmények ellenére a kép olyan jól sikerült, hogy idén is magyar fotósnak ítélték a „Photograph of the Year 2010” díjat.

(A győztes fotó)

A tavalyi fotópályázaton is magyar fotós nyert, az akkori első helyezett Bodorics Tamás volt. Az ő képe az Air France légitársaság egyik oldtimer repülőgépét ábrázolja budaörsi tartózkodása idején.

 

(A tavalyi győztes kép, előtérben a Douglas C-47A Skytrain, háttérben az utolsó Li-2)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gulliverutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr652690373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása