HTML

Linkblog

Gulliver utazik

Öt kontinensen vezettem autót, buszt, nyergesvontatót, mozdonyt, villamost, hajót, repülőt és osztályt. Most blogot írok ezekről. És keresek egy dizájnert, aki készít ide egy szép felületet.

Gulliver a Facebookon

Partnerünk

Életveszélyes manőver

2011.05.02. 14:14 Gulliver

Tíz év üzemszünet után orosz pilóták felszálltak egy Tu-154-es utasszállítóval. Az alábbi videó szerint nem kellett volna.

 
 

 
Az sajnos a videóból nem derül ki, hogy leszálláskor a pilóták miért nem tudták csillapítani a gép legyező mozgását. A cskalovszki repülőgéptemetőben repülőtéren történt felszállást és a fölötte körözést is megörökítette a kissé ideges videós, de egyelőre nem lehet tudni, hogy mi volt az oka a hajmeresztő leszállásnak, ami csak kis híján nem végződött tragédiával. Nem valószínű, hogy a pilóták túl sok vodkát ittak volna, de a műszaki háttérről egyelőre semmit nem lehet tudni. Várjuk a további információkat.

1 komment

Címkék: repülés tu154

A bejegyzés trackback címe:

https://gulliverutazik.blog.hu/api/trackback/id/tr742871674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mclaurin 2011.05.10. 07:46:05

Kitüntetik a sikeres kényszerleszállást végrehajtó Tu-154 pilótáit.
süti beállítások módosítása